Головна »

    17 січня 2017 р. Верховною Радою України з метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України, сприяння подальшому зміцненню патріотичного духу в суспільстві, посиленню суспільної уваги та турботи до учасників добровольчих формувань та на підтримку ініціативи громадськості було прийнято постанову «Про встановлення Дня українського добровольця». Вирішено відзначати його в Україні 14 березня. Ця дата вибрана не випадково: саме в цей день 2014 р. перші 500 бійців-добровольців Самооборони Майдану прибули на полігон Нові Петрівці, що під Києвом, для формування першого добровольчого батальйону, з якого згодом був сформований 1 БОП НГУ – батальйон оперативного призначення Національної гвардії України ім. Кульчицького.

   З цієї нагоди у Макарівській гімназії проведено зустріч одинацяцятикласників з воїнами-добровольцями, які брали участь у перші роки війни на сході краї ... Читати далі »

Переглядів: 131 | Додав: makgymnasia | Дата: 15.03.2021 | Коментарі (0)


Макарів © 2024

Макарівський НВК "ЗОШ І ст. - районна гімназія"

08000, Київська область, Макарівський район, смт. Макарів, вул. Ватутіна, 10; тел. 045 (78) 5-26-68; @-mail:makgymnasia@i.ua

  Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 International license


     
Створити безкоштовний сайт на uCoz