Головна »

В Макарівскому НВК "ЗОШ  І ступеня - районна гімназія" відбулась церемонія вручення нагород переможцям та учасникам Міжнародного природничого інтерактивного конкурсу «Колосок осінній – 2020» (серед учнів початкових класів).

Даний конкурс проводиться з 2003 року і має на меті зацікавити школярів до вивчення природничих наук та підтримати талановитих учнів. Наступного разу взяти участь у конкурсі школярі зможуть вже у квітні, під час весняного етапу змагань «Колосок весняний – 2021». 

У школі переконані, що поглиблення пізнавального інтересу дітей до вивчення природи здатне прищепити любов про довкілля та бажання піклуватися про нашу планету.

    &nb ... Читати далі »

Переглядів: 124 | Додав: makgymnasia | Дата: 12.03.2021 | Коментарі (0)

Про сертифікований навчально-методичний захід з курсу "Фінансова грамотність" за участі Довганя А.І.!

12.03.2021 14:58

    Підприємливість і фінансова грамотність – одна з компетенцій, якою мають володіти учні та випускники Нової української школи. Курс «Фінансова грамотність» має на меті навчити майбутні покоління українців тому, як, коли та чому потрібно користуватися фінансовими послугами. 

    12 березня 2021 року об 11:30 розпочала роботу ІІ група сертифікованого навчально-методичного заходу "Підготовка педагогічних працівників до реалізації положень навчального плану базової середньої освіти (викладання курсу «Фінансова грамотність) за участі Довганя Андрія Івановича, завідувача кафедри природничо-математичної освіти та технологій, кандидата географічних наук, доцента. Вчителі гімназії також долучились до навчально - методи ... Читати далі »

Переглядів: 120 | Додав: makgymnasia | Дата: 12.03.2021 | Коментарі (0)


Макарів © 2024

Макарівський НВК "ЗОШ І ст. - районна гімназія"

08000, Київська область, Макарівський район, смт. Макарів, вул. Ватутіна, 10; тел. 045 (78) 5-26-68; @-mail:makgymnasia@i.ua

  Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 International license


     
Створити безкоштовний сайт на uCoz