Головна »

Завершився Міжнародний літературний конкурс "Україна в барвах слова"! Це був надзвичайно напружений, однак напрочуд захопливий конкурс, що об'єднав велику кількість юних і талановитих словолюбів. І ось результат!

В номінації «За надійну естафету поколінь» – переможець Корівник Маша с. Калинівка, Київська обл. Маша навчається в 11 класі Макарівського НВК "ЗОШ І ступеня - районна гімназія". Керівник Ащенко Надія Василівна.

Конкурс як такий, що сприяє вихованню національно свідомої, патріотичної молоді й активізації її творчого потенціалу, а також популяризації української літератури й утвердженню статусу української мови. У порівнянні з попереднім роком кількість учасників зросла втричі, а географічні кордони розширилися далеко за межі материкової України, що підтверджує факт: любов до рідної мови та землі здатна об’єднати українців у всьому світі! Були учасники з Лондона, Великобританія, Осло, Королівство Норвегія, м. Бу ... Читати далі »

Переглядів: 130 | Додав: makgymnasia | Дата: 14.11.2020 | Коментарі (0)


Макарів © 2024

Макарівський НВК "ЗОШ І ст. - районна гімназія"

08000, Київська область, Макарівський район, смт. Макарів, вул. Ватутіна, 10; тел. 045 (78) 5-26-68; @-mail:makgymnasia@i.ua

  Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 International license


     
Створити безкоштовний сайт на uCoz