Головна »

      «Сім’я – це візерунчаста павутина.

Неможливо торкнути одну її нитку, не викликавши при цьому вібрації всіх інших.

Неможливо зрозуміти частинку без розуміння цілого…»

     15 травня у світі відзначається Міжнародний день сім'ї. Це свято було засноване в 1993 році Генеральною Асамблеєю ООН. Сім’я як основний елемент суспільства була і залишається берегинею людських цінностей, культури та історичної спадковості поколінь, чинником стабільності і розвитку. Завдяки сім’ї міцніє і розвивається держава, зростає добробут народу!
     Слово «родина» походить від кореня «род», «рід», що говорить саме за себе. «Сім’я» має відношення до «семені» та продовження роду, тобто народження і виховання дітей, яке традиційно вважається основним призначенням створення сім’ї. З родини починається життя людини, тут відбувається формування її як громадянина.  Недарма кажуть: «Міцна сім’я – міцна держава»! Щасливий союз сім’ї і держави - необхідна запорука процвітання і добробуту її громадян.
... Читати далі »

Переглядів: 227 | Додав: Admin | Дата: 13.05.2020 | Коментарі (0)

     Розпочався етап роздумів: «Не рано? Дитина готова? А тоді буде пізно? Що робити?». Добре що виникають такі питання й батьки діють, шукаючи інформацію або ж поради від психолога чи вчителя. Особливо це актуально для діток, які на початок навчального року мають вік ... Читати далі »

Переглядів: 236 | Додав: Admin | Дата: 13.05.2020 | Коментарі (0)


Макарів © 2024

Макарівський НВК "ЗОШ І ст. - районна гімназія"

08000, Київська область, Макарівський район, смт. Макарів, вул. Ватутіна, 10; тел. 045 (78) 5-26-68; @-mail:makgymnasia@i.ua

  Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 International license


     
Створити безкоштовний сайт на uCoz