Головна »

    

Кращі батьки, пропоную вашій увазі приділити час для формування позитивного мислення у дітей.
    Оптимістичний настрій допомагає дітям рости більш здоровими і стати творчими, позитивними і незалежними в майбутньому. У всіх нас бувають важкі часи, які можуть тривати дні, тижні або навіть місяці. Пережити такі періоди людям допомагає позитивне мислення, ефекти якого науково підтверджені. Психологи, використовуючи дані досліджень, встановили, що налаштування на успіх в конкретній справі може сприяти підвищенню імунітету до деяких інфекційних захворювань. У випадку з дітьми відбувається те ж саме.
Пропонуємо Вашій увазі чудову методику, розроблену іспанськими психологами.
Що треба зробити.
    Для початку вибираєте велику і красиву скляну банку. Вона і буде банкою щастя. Ви можете підписати її за допомогою маркера або приклеїти на неї красиву картинку. Банку треба розмістити на видному місці в будинку. Щодня батьки і діти повинні описати те, що найкраще трапилося з кожним з них протягом дня. Це можуть бути зовсім прості речі, наприклад, добре слово, посмішка або речі значно більші – іспит, який зданий краще, ніж очікувалося.
... Читати далі »

Переглядів: 225 | Додав: Admin | Дата: 14.04.2020 | Коментарі (0)

     Кращі батьки, чи часто ви малюєте? Самі? Разом з дітьми? Чи часто ваші діти малюють ? Хочу запропонувати вам одну з технік АРТ терапії .  Дане заняття забарвить вашу буденність та дасть можливість пізнати вашу родину. Малюнок сім’ї в образі квітів відображає емоційне самопочуття, уявлення про своє місце і роль в сім’ї.
Матеріали: гуаш, пензлі, баночка для води, білий аркуш паперу (А-3).
Інструкція: Пропонується намалювати свою сім’ю у вигляді квітів.
Після створення малюнка пропонується відповісти на запитання:
... Читати далі »

Переглядів: 254 | Додав: Admin | Дата: 14.04.2020 | Коментарі (0)

     Дехто відверто говорить: карантин - це просто жах. Хтось заперечує та стверджує: карантин - це шанс для усамітнення, очищення простору, спілкування з рідними. На мою думку, карантин це посередині між першим та другим твердженням. Може бути і роздратування від буденних справ, і від "надмірного" спілкування з родиною. Ни ... Читати далі »

Переглядів: 265 | Додав: Admin | Дата: 14.04.2020 | Коментарі (0)


Макарів © 2024

Макарівський НВК "ЗОШ І ст. - районна гімназія"

08000, Київська область, Макарівський район, смт. Макарів, вул. Ватутіна, 10; тел. 045 (78) 5-26-68; @-mail:makgymnasia@i.ua

  Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 International license


     
Створити безкоштовний сайт на uCoz