Головна »

      Команда “Макогін” Макарівського НВК “Загальноосвітня школа і ступеня — районна гімназія” - 1 місце! "Макарівські оригінальні гімназисти-інтелектуали" - МАКОГІН.

     14 листопада в Макарівському районному Будинку культури пройшов районний профорієнтаційний змагально-мотиваційний захід серед учнівських команд “Обери майбутнє”, ініціаторами проведення якого стали Макарівська районна філія Київського обласного центру зайнятості та відділ освіти, фізичної культури та спорту Макарівської райдержадміністрації.Участь у заході взяли чотири команди з району: команда “Макогін” Макарівського НВК “Загальноосвітня школа і ступеня — районна гімназія”, команда “Чіп і Дейл” Комарівського НВО “Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів — дитячий садок”, “ЧАС ПІК” КЗ “Макарівський багатопрофільний ліцей” та “Українці the best” Новосілківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів.Під час конкурсів “Візитівка”, “Реклама професій” та “Конкурс капітанів”, учасники команд повинні були розкрити тематику заходу “Обери майбутнє”, тобто показати її актуальність для учнів випускних класів загальноосвітніх закладів.
     Ми щиро вдячні всім, хто підтримав команду. Ми вдячні болійникам, родинам, колишнім учням школи, які прийшли підтримати, вчителям і чудовому залу! ... Читати далі »

Категорія: Національно-патріотичне виховання | Переглядів: 305 | Додав: Admin | Дата: 05.12.2019 | Коментарі (0)

     4 грудня учні 3-Б класу, класний керівник Хавченко Н.В., відвідали фабрику «Новорічна іграшка» м. Клавдієво. Діти з захопленням розглядали іграшки, слухали розповіді «ельфів», були приємно вражені потаємною кімнатою.
     Та найбільше дітям сподобалося працювати самостійно – це був майстер-клас. Учні так захопилися розмальовуванням кульок, що навіть забули про час, який їм було відведено.
     Дякуємо нашим спонсорам-батька та Лукашенко Т.М. за організацію такої чудової екскурсії.

... Читати далі »

Категорія: Подорожі (екскурсії) | Переглядів: 310 | Додав: Admin | Дата: 05.12.2019 | Коментарі (0)

     20 листопада 2019 року на базі Макарівського НВК "ЗОШ І ступеня - районна гімназія" відбувся перший (зональний) етап Всеукраїнського конкурсу "Учитель року-2020" у номінації «Образотворче мистецтво». Одним із конкурсних випробувань був фрагмент уроку з образотворчого мистецтва. Учні 6 – Б класу, а саме: Кириленко Валерія, Кириленко Владислава, Стельмах Валерія, Євтушенко Євгеній, Хаврук Назарій та Чернушкін Владислав, були учасниками 4 уроків. Під час яких учні показали свої знання з теорії мистецтва, проявили свою творчість та креативність. Дякуємо учням за участь та бажаємо вчителям перемоги на наступному етапі. ... Читати далі »

Переглядів: 269 | Додав: Admin | Дата: 05.12.2019 | Коментарі (0)

     грудня Всесвітній День боротьби зі СНІДом та вшанування пам’яті, загиблих від ВІЛ/СНІДу
      З метою формування здорового способу життя, привернення уваги до проблеми поширення венеричних хвороб, підвищення рівня обізнаності учнів про ВІЛ/СНІД, його профілактику, вчителем основ здоров'я  Горшевіковою І. О було проведено тренінг «Зупинимо СНІД, поки він не зупинив нас»  для учнів 6-Б класу.

... Читати далі »

Переглядів: 314 | Додав: Admin | Дата: 05.12.2019 | Коментарі (0)

     Підтримавши Всеукраїнську акцію «16 днів проти насильства», практичним психологом Анастасією Володимирівною, була здійснена просвітницька робота серед підлітків «Скажи насильству – Ні!».
     Для учнів проведено бесіду яка направлена, в першу чергу на збільшення знань про всі форми насильства та його попередження та перегляд відеоролика «Насильство словами школярів» та перегляд нейробіологічного експерименту в рамках компанії «Говори проти насильства».
     Проведеня заходу стало приводом для аналізу власних дій та вчинків, сприяли вихованню в учнів людяності, відповідальності та поваги до іншої людини, що закріпилося переглядом притчи «Про добро».
     Можна зробити висновок, що ми повинні донести до дітей розуміння того, що насилля є порушенням прав людини. Причому мова йде не тільки про фізичне насилля, але й сексуальне, психологічне та економічне.

... Читати далі »

Переглядів: 299 | Додав: Admin | Дата: 05.12.2019 | Коментарі (0)


Макарів © 2024

Макарівський НВК "ЗОШ І ст. - районна гімназія"

08000, Київська область, Макарівський район, смт. Макарів, вул. Ватутіна, 10; тел. 045 (78) 5-26-68; @-mail:makgymnasia@i.ua

  Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 International license


     
Створити безкоштовний сайт на uCoz