Головна »

     А ви знали, що Уманський дендрологічний парк "Софіївка" не лише абсолютно справедливо отримав звання "перлини України", а й входить у десятку найкрасивіших парків усього світу, який зачаровує своїм романтичним стилем? Про Софіївський парк в Умані можна 100 разів почути, але краще, звичайно ж, раз побувати там! Саме це я разом зі своїми дорогими учнями 10 класу й зробили на свято Покрови Пресвятої Богор ... Читати далі »

Категорія: Подорожі (екскурсії) | Переглядів: 382 | Додав: Admin | Дата: 23.10.2018 | Коментарі (0)

      Булінг – це відносно новий термін для пересічного громадянина, зміст якого кожен із нас не просто знає, а в більшості випадків стикався з цим явищем у дитинстві.  Булінг – це агресивна поведінка щодо окремої особи або групи, з метою приниження, домінування, фізичного чи психологічного самоствердження.
    Він може проявлятись у вигляді психологічного тиску (образи, приниження, погрози, ігнорування тощо) та фізичних знущань (удари, поштовхи, принизливий фізичний контакт, побиття та інше). Не рідко фізичний і психологічний тиск об’єднуються.
    Від булінгу страждають і агресори, і жертви. Всі вони переживають емоційні проблеми, не вміють будувати стосунки з людьми, мають проблеми психо-емоційного розвитку. Вони потребуватимуть підтримки дорослих, які б допомогли їм розвинути здорові відношення з людьми не лише у школі, але й протягом усього їх подальшого життя.
      У Макарівськома НВК «ЗОШ І ступеня – районна гімназія» протягом 2-х місяців соціальний педагог Фіялко О.С. та практичний психолог Кравець М.В. проводили тренінги «Стоп булінг», «Профілактика булінгу», виховні бесіди «Як протистояти тиску однолітків», «Підліткові компанії», анкетування «Насильство та його прояви в дитячому середовищі». Метою було: ознайомити учнів з поняттям булінгу, його видами та проявами, розвити навички конструктивного вирішення конфліктних ситуацій, з повагою ставитися до думки опонента, толерантного спілкування.
... Читати далі »

Переглядів: 377 | Додав: Admin | Дата: 23.10.2018 | Коментарі (0)


Макарів © 2024

Макарівський НВК "ЗОШ І ст. - районна гімназія"

08000, Київська область, Макарівський район, смт. Макарів, вул. Ватутіна, 10; тел. 045 (78) 5-26-68; @-mail:makgymnasia@i.ua

  Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 International license


     
Створити безкоштовний сайт на uCoz