Головна »

     Ніде і ніколи,ні в одному місті світу,ти вже мені повір, це правда,

зірки не світять так яскраво і привабливо, як у місті дитинства.


     В житті кожної людини, без винятку, є події, які запам’ятовуються на все життя, вони, більшою мірою, символізують новий етап у житті. Однією з таких подій  є закінчення початкової школи.
     Саме з цієї нагоди 23 травня в учнів 4-В класу (класний керівник Нагорна Світлана Вікторівна) пройшла відкрита виховна година під назвою «Країна щасливого дитинства». Діти згадали свої перші шкільні роки, які презентували у віршах, веселих сценках та частівках, а також влаштували батькам іспит з української мови та математики. Під кінець виховної години всі учні отримали Дипломи випускників початкової школи. ... Читати далі »

Переглядів: 492 | Додав: Admin | Дата: 23.05.2018 | Коментарі (0)

     У гімназії відбулося свято «Прощання з букварем». Учні 1-В класу та їх класний керівник Хавченко Наталія Василівна провели свої перші жнива на великій ниві знань. Свято пройшло в теплій, дружній атмосфері.
Дякуємо вчителям, мамам, татусям, що завітали до нас у клас, «Букварику» за вручення посвідчень «Першокласник» та «медалей». Особлива подяка окремим учням 5-Б та 5-В класів за допомогу у проведенні свята.
Хай цей день залишиться у серцях наших дітей назавжди!
... Читати далі »

Переглядів: 430 | Додав: Admin | Дата: 23.05.2018 | Коментарі (0)


Макарів © 2024

Макарівський НВК "ЗОШ І ст. - районна гімназія"

08000, Київська область, Макарівський район, смт. Макарів, вул. Ватутіна, 10; тел. 045 (78) 5-26-68; @-mail:makgymnasia@i.ua

  Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 International license


     
Створити безкоштовний сайт на uCoz