Головна »

О, прадідів моїх земля,

Коріння пращурів , Трипілля.

Дівич-гора, як та зоря.

А час згора, а час згаса,

Як вранішня ясна роса.

Лишивши глибоко коріння …

Михайло Горловий

     25 жовтня 2017 року вчителі історії Булах А.В. та Ковалінська М.М. взяли участь у виїзному семінарі РМО учителів історії та правознавства з теми «Роль краєзнавчо-географічних маршрутів у дослідженні історії рідного краю». Семінар проходив на базі Трипільського обласного археологічного музею , де вчителі змогли ознайомитися з експозиціями, присвяченими різним періодам історії села Трипілля та довколишніх земель. Зокрема із матеріалами віднайденими Вікентієм Хвойкою під час розкопок поселень Трипільської культури, городищ та могильників зарубинецької культури на Дівич-горі, курганів бронзового віку та скіфської доби. Загалом у музеї експонуються матеріальні пам’ятки археологічних культур, які пережила людська цивілізація на Київській землі. ... Читати далі »

Переглядів: 429 | Додав: Admin | Дата: 03.11.2017 | Коментарі (0)

     30 жовтня у 2-А класі (учитель Лопата Ольга Михайлівна) було проведено урок «Я обираю здорові звички». На уроці учні дізналися, що здоровий спосіб життя, корисні звички – це просто і важливо, багатьох захворювань можна уникнути завдяки правильному харчуванню, фізичній активності, уникненню шкідливих звичок.

... Читати далі »

Переглядів: 515 | Додав: Admin | Дата: 03.11.2017 | Коментарі (0)


Макарів © 2024

Макарівський НВК "ЗОШ І ст. - районна гімназія"

08000, Київська область, Макарівський район, смт. Макарів, вул. Ватутіна, 10; тел. 045 (78) 5-26-68; @-mail:makgymnasia@i.ua

  Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 International license


     
Створити безкоштовний сайт на uCoz