Головна »

      26 листопада Україна вшановує пам'ять жертв Голодоморів. Найстрашнішим був штучний Голод 1932-1933 років.

     "Голодомор не зламав" – під таким гаслом сьогодні, напередодні Дня жертв Голодомору в Україні, пройшла виховна година у 8 – Б класі Макарівського НВК «ЗОШ І ст. – районна гімназія».

     Під час заходу була поставлена мета ознайомити учнів з трагічним минулим нашого народу, навчити дітей бережно ставитися до історії своєї країни, розкривати як білі, так і чорні сторінки, виховувати здатність кожної людини на скорботу і пам'ять про мільйони загублених життів співвітчизників.

     Голодомор 1932-1933 років в Україні – не історична минувшина, а трагічна сторінка історії, яка не має терміну давності і забуття. Вона була і залишається незагоєною раною генетичної пам’яті українського народу. Понад 7 мільйонів українців заморили штучним голодом для досягнення злочинної політичної мети – ослаблення та винищення волелюбного українського селянства – соціальної основи нації.

     Завдяки проведеному відкритому виховному заходу "Голодомор не зламав"  вдалося донести до сердець гімназистів одну із найтрагічніших сторінок  історії України - Голодомор 1932 – 1933 років. Учні пройнялися тим, що немає нічого страшнішого і протиприроднішого, ніж приречення на голодну смерть мільйонів ні в чому невинних осіб. ... Читати далі »

Переглядів: 770 | Додав: Admin | Дата: 25.11.2016 | Коментарі (0)

      У Макарівському НВК «ЗОШ І ступеня – районна гімназія» 24 листопада 2016 року пройшов конкурс із англійської мови «Гринвіч - 2016». 

      Цей конкурс є найпопулярнішим в Україні серед конкурсів з іноземних мов. Конкурсні завдання були цікавими і доступні дітям з різним рівнем підготовки. Вони містили запитання з багатьох напрямів знань: мови, країнознавства, літератури - та відображали різнобічну інформацію про англомовні країни. ... Читати далі »

Категорія: Конкурси, змагання | Переглядів: 610 | Додав: Admin | Дата: 25.11.2016 | Коментарі (0)


Макарів © 2024

Макарівський НВК "ЗОШ І ст. - районна гімназія"

08000, Київська область, Макарівський район, смт. Макарів, вул. Ватутіна, 10; тел. 045 (78) 5-26-68; @-mail:makgymnasia@i.ua

  Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 International license


     
Створити безкоштовний сайт на uCoz