Головна »

      Щорічно кожен 3-й четвер листопада в світі відзначається Всесвітній день відмови від куріння

     Про шкідливість паління сказано і написано стільки, що можна не одну антитютюнову бібліотеку скласти.

     Проте на сьогоднішній день курцями є більше половини всього чоловічого населення планети і близько чверті жіночого; від згубної звички - однієї з найбільш поширеніших епідемій за всю історію існування людства - нікотиноманії, що стоїть в одному ряду з алкоголізмом і наркоманією, щороку помирає близько 5,4 мільйони людей. І це тільки початок.

      Сьогодні, коли Україна посідає перше місце в Європі за кількістю курців, ми не можемо говорити про тютюнопаління як про невинні пустощі. Куріння – серйозна медико-соціальна проблема.

     Але уникнути проблеми краще, ніж виходити з неї ціною героїчних зусиль. Профілактика набагато ефективніша за найсучасніше лікування: більшість курців не можуть кинути палити навіть за умов медичного та психологічного втручання. У зв’язку з цим важливо зосередити увагу на запобіганні початку куріння. ... Читати далі »

Переглядів: 472 | Додав: Admin | Дата: 19.11.2016 | Коментарі (0)

      11 листопада в Макарівському районному Будинку культури відбулися змагання КВК серед учнівських команд району на тему «Обери майбутнє».

       Нашу гімназію представляла оновлена  команда «Макогін»,  до складу якої входили такі учні, як: Шевченко Віктор, Бугайчук Олександр, Захарченко Еліна, Полухіна Аліна, Логінов Дан, Круковець Богдан, Рудківська Марія, Бартошук Вероніка та капітан команди -  Глущенко Даріна.

       Команду підготували Ащенко Надія Василівна, Савченко Наталія Василівна, Янковська Людмила Вацлавівна, Дідик Тетяна Валентинівна.

     КВК розпочався з  «Візитівки», далі – музичний конкурс "Реклама професії" та конкурс капітанів.

      Вітаємо команду «Макогін», яка посіла ІІІ місце. ... Читати далі »

Переглядів: 544 | Додав: Admin | Дата: 19.11.2016 | Коментарі (0)


Макарів © 2024

Макарівський НВК "ЗОШ І ст. - районна гімназія"

08000, Київська область, Макарівський район, смт. Макарів, вул. Ватутіна, 10; тел. 045 (78) 5-26-68; @-mail:makgymnasia@i.ua

  Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 International license


     
Створити безкоштовний сайт на uCoz