Головна »

"Без шахів неможливо уявити повноцінного виховання розумових здібностей і пам’яті. Гра в шахи повинна увійти в життя  початкової школи як один з елементів розумової культури".
В.Сухомлинськи

19 травня у гімназії розпочався І етап шахового турніру на першість Макарова. Переможці будуть нагородженні грамотами та візьмуть участь у ІІ етапі, який відбудеться 1 червня. У турнірі брали участь учні 1-4 класів. Організатор – Михайловський Аркадій Петрович, керівник шахового гуртка. ... Читати далі »

Переглядів: 662 | Додав: Admin | Дата: 24.05.2016 | Коментарі (0)

     Мати… Немає нічого світлішого від цього слова. Мати – це доброта, ласкавість, турбота, берегиня сімейного вогнища. Тому й свято, приурочене матерям, відзначають у травні, у місяць Пречистої Діви Марії, яка благословила в Хресну путь свого сина – Спасителя людства.

     Учні 6-А класу 13 травня привітали своїх мам, бабусь зі святом – Днем Матері. Теплими словами та ніжними піснями учні висловили свою любов до найближчих людей. Леоненко Аліна розповіла легенду, як Бог створив матір. Очеретяна Наталія виголосила спогади про неньку відомого українського художника Василя Лопати «Десь на дні мого серця». Приємним сюрпризом для батьків, було виконання творів на гітарі, бандурі, скрипці Ноздріною Софією, Підлісною Валерією та Дикуном Данилом. ... Читати далі »

Переглядів: 639 | Додав: Admin | Дата: 24.05.2016 | Коментарі (0)


Макарів © 2024

Макарівський НВК "ЗОШ І ст. - районна гімназія"

08000, Київська область, Макарівський район, смт. Макарів, вул. Ватутіна, 10; тел. 045 (78) 5-26-68; @-mail:makgymnasia@i.ua

  Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 International license


     
Створити безкоштовний сайт на uCoz