Головна »

      Усе своє життя, з самого дитинства, людина пізнає, що таке добре і що таке погано. Кожне життя нам здається якоюсь дивовижною квіткою, яка вранці вмивається росою, зустрічаючи новий день, ніжно простягає руки-пелюстки до сонця, щоб захистило її від усього злого і недоброго, а ввечері тихо і сумовито складає свою голівку до матері – землі,сподіваючись наступного дня побачити цей світ кращим і добрішим. Тому учні 3-А класу разом з класним керівником Тучемською Світланою Леонідівною  вирішили ще раз нагадати присутнім про значення слова "доброта".

      12 травня всі зібралися в актовій залі, щоб сказати і почути добрі гарні слова, які зігріють душу. І кожна дитина принесла із собою неоціненний     скарб —  любов до поетичного слова, музики, до українського влучного жарту. А ще —  доброзичливість у серці, бажання творити. В ході свята учні в поетичній формі висловили своє бачення доброти, також співали пісні про добро, дружбу, Україну. Королева  Доброти, яка завітала на свято, залучила до спілкування й інших учнів, загадуючи загадки, задаючи завдання, наприклад скласти прислів'я про добро з "розсипаних слів", доповнити вірш потрібними слова вічливості.

      Діти зрозуміли, що роблячи добро, не треба чекати похвали, адже добрі наміри – безкорисливі. ... Читати далі »

Переглядів: 627 | Додав: Admin | Дата: 17.05.2016 | Коментарі (0)

     13 травня колектив Макарівського НВК "ЗОШ І ступеня - районна гімназія» долучився до акції "Передай вишиванку на схід" для дітей Донеччини та Луганщини. Також було зібрано та приготовлено їжу силами учнів, батьків, працівників гімназії та вчителів для центрального госпиталю та для воїнів АТО. Серед смаколиків голубці, вареники, котлети, смачні пиріжки, домашня консервація, печиво, цукерки і т.д, які передано пораненим та воїнам АТО. Смаколики повезли в шпиталь учні гімназії разом із волонтером Оксаною Миколаївною Герасименко. ... Читати далі »

Переглядів: 452 | Додав: Admin | Дата: 17.05.2016 | Коментарі (0)


Макарів © 2024

Макарівський НВК "ЗОШ І ст. - районна гімназія"

08000, Київська область, Макарівський район, смт. Макарів, вул. Ватутіна, 10; тел. 045 (78) 5-26-68; @-mail:makgymnasia@i.ua

  Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 International license


     
Створити безкоштовний сайт на uCoz