Головна »

   У свято Покрови, 14 жовтня, українці вперше святкують День захисника України. Святковим цей день зробив своїм указом Президент Петро Порошенко, попередньо скасувавши "День захисника Вітчизни".

   12 жовтня у Макарівській районній гімназії відбувся захід, присвячений Дню захисника України. На свято завітали воїни АТО; працівники Макарівського військомату; директор Ніжиловецького НВО, депутат Макарівської районної ради –Валентина Петрівна Шевченко; отець Павло Добрянський – каплан батальйону ОУН. Також були присутні вчителі, учні, батьки гімназії.

    Щиро й сердечно привітала усіх присутніх із Днем захисника України директор гімназії – Надія Василівна Ащенко. Вона підкреслила, що це свято увібрало в себе багаті і славні козацькі традиції. Воно уособлює мужність і героїзм оборонців та визволителів рідної землі упродовж усієї багатовікової української історії. І в це світле свято побажала кожному родинного щастя, сімейного затишку, козацького здоров’я, невичерпної енергії і миру, плідної праці на благо народу, задля слави нашої рідної України! ... Читати далі »

Переглядів: 621 | Додав: Admin | Дата: 14.10.2015 | Коментарі (0)

   Зараз День вчителя можна назвати одним із найулюбленіших професійних свят в Україні. У першу неділю жовтня і напередодні цього дня учні шкіл, технікумів, училищ, вузів вітають своїх вчителів і викладачів. Таке свято відбулося і в нашій гімназії.

   На учнівській Раді школи було вирішено провести день самоврядування і допомогти вчителям у цей день провести уроки. Учні нашої гімназії добре підготувалися, тому уроки пройшли в дружній і теплій атмосфері. А вчителі зазначили, що такі дні самоврядування сприяють порозумінню між учнями і вчителями.

... Читати далі »

Переглядів: 641 | Додав: Admin | Дата: 14.10.2015 | Коментарі (0)


Макарів © 2024

Макарівський НВК "ЗОШ І ст. - районна гімназія"

08000, Київська область, Макарівський район, смт. Макарів, вул. Ватутіна, 10; тел. 045 (78) 5-26-68; @-mail:makgymnasia@i.ua

  Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 International license


     
Створити безкоштовний сайт на uCoz