Головна »

Хай літають завжди журавлі,

Колоски видзвонюють налиті,

Ми за те, щоб мир був на землі

Для всіх дітей на цілім світі.

 

 

 

Ми за мир на планеті

  Це свято відзначають у всьому світі за ініціативою Генеральної Асамблеї ООН як день всесвітньої відмови від насильства і вогню.  День миру в Україні встановлений Указом Президента в 2002 році і відзначається щорічно 21 вересня - в Міжнародний день миру. Таким чином, Україна підтримує рішення Генеральної Асамблеї ООН і підтверджує відданість країни ідеалам миру. Привернути увагу до проблеми миру на землі - ось основна мета цього свята.  І тому в цей день педагогічний та учнівський колективи Макарівського НВК «ЗОШ І ступеня – районна гімназія»  беруть щорічно участь у святкуванні цього дня Миру. 21 вересня в стінах гімназії відбулася урочиста лінійка. ... Читати далі »

Переглядів: 925 | Додав: Admin | Дата: 01.10.2015 | Коментарі (0)

   15 вересня в Макарівській гімназії відбулася зустріч учнів з воїнами АТО,під час  якої було проведено акцію «Від серця до серця». Діти змайстрували маленькі сердечка-листівочки, на яких написали побажання нашим захисникам. Ці символічні подарунки були передані воїнам на передову. На кошти небайдужих громадян Макарівщини було відремонтовано вантажний автомобіль для потреб військових. Для підтримки бойового духу наших макарівчан на передовій автомобілю дали назву «Макар», а дітям надали можливість залишити  на бортах машини свої жовто-блакитні відбитки долоньок. Нехай тепло дитячих сердець зігріває у важку хвилину серця наших захисників. ... Читати далі »

Переглядів: 692 | Додав: Admin | Дата: 01.10.2015 | Коментарі (0)


Макарів © 2024

Макарівський НВК "ЗОШ І ст. - районна гімназія"

08000, Київська область, Макарівський район, смт. Макарів, вул. Ватутіна, 10; тел. 045 (78) 5-26-68; @-mail:makgymnasia@i.ua

  Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 International license


     
Створити безкоштовний сайт на uCoz