Головна »

Щасливо всміхається травень,
Скінчилась навчальна пора,
Зібралась на дзвоник останній
Весела шкільна дітвора.

 

     26 травня в гімназії відбулося свято Останнього дзвоника. Для когось він сповістив про перехід до наступного класу, для когось – про закінчення школи. Не оминули своєю увагою це свято та розділили радість гімназистів, пов’язану із завершенням навчального року, шановані гості: Макарівський селищний голова Токар В.Я., директор дитячої школи мистецтв Третяк О.Л., директор Будинку культури Колос Л.В., директор центру творчості дітей та юнацтва імені Данила Туптала Кубай Н.М., редактор газети «Макарівські вісті» Кравченя М.М., директор історико-краєзнавчого музею Макарівщини Гедз В.А., оператор студії «АВІС» Вареник Ю.О. та оператор центру творчості дітей та юнацтва імені Данила Туптала Мельник В.І., керівник дитячої студії «1+2» Мельник Т.О. ... Читати далі »

Переглядів: 614 | Додав: Admin | Дата: 30.05.2017 | Коментарі (0)

     З метою навчання спеціалізованих служб цивільного захисту Макарівського району, учнів, персоналу школи діям під час виникнення пожежі та відповідно до розпорядження голови адміністрації 24 травня проведено командно-штабні тренування з цивільного захисту на тему: «Управління діями органів управління та силами Макарівської районної ланки територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Київської області у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій техногенного характеру, пов'язаних з пожежею в Макарівському НВК «Загальноосвітня школа І ступеня – районна гімназія»». Згідно з тактичним задумом на третьому поверсі школи у кабінеті інформатики сталася пожежа, внаслідок отруєння чадним димом постраждала одна дитина. Загальне керівництво тренуванням здійснював заступник голови райдержадміністрації І.Рознай. ... Читати далі »

Переглядів: 468 | Додав: Admin | Дата: 30.05.2017 | Коментарі (0)

Козацькому роду нема переводу,

Він завжди був вірний своєму народу.

 

     Нещодавно на базі Макарівського НВК «ЗОШ І ступеня-районна гімназія» відбувся фізкультурно-патріотичний фестиваль «Козацький Гарт - 2017»( III тур (зональних обласних змагань)) . Команди було сформовано з юнаків та дівчат 5,6,7,8,9,10 класів.

     До спортивної програми включено такі спортивні змагання: перетягування канату, спортивна естафета, стрибки зі скакалкою, човниковий біг, стрибки у довжину з місця, а також інтелектуальну вікторину «Конкурс знавців українського козацтва».  ... Читати далі »

Категорія: Національно-патріотичне виховання | Переглядів: 462 | Додав: Admin | Дата: 30.05.2017 | Коментарі (0)


Макарів © 2024

Макарівський НВК "ЗОШ І ст. - районна гімназія"

08000, Київська область, Макарівський район, смт. Макарів, вул. Ватутіна, 10; тел. 045 (78) 5-26-68; @-mail:makgymnasia@i.ua

  Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 International license


     
Створити безкоштовний сайт на uCoz