Головна »

Дорогу долає той, хто йде!
Щоб дійти до мети, треба перш за все йти

 

     15 травня на базі Червонослобідської ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся районний етап дитячо-юнацької військово-спортивної патріотичної гри Українського козацтва «Сокіл» («Джура»). У змаганнях взяли участь 29 навчальних закладів району, серед них команда Макарівського НВК «ЗОШ І ступеня – районна гімназія». ... Читати далі »

Категорія: Національно-патріотичне виховання | Переглядів: 581 | Додав: Admin | Дата: 24.05.2017 | Коментарі (0)

     День вишиванки — Всеукраїнське свято, яке покликане зберегти споконвічні народні традиції створення та носіння етнічного вишитого одягу.
     Вишиванка – це наша національна гордість. Ще з сивої давнини відомо, що вишита сорочка є символом здоров’я та краси, оберегом щасливої долі та родової пам’яті. За традицією вишита сорочка передавалася з покоління в покоління, з роду в рід як родинна реліквія. Цей український оберіг пройшов крізь віки й нині символізує чистоту почуттів, глибину безмежної любові до Батьківщини.
18 травня гімназія святкувала День вишиванки. Дрес-кодом дня була вишиванка, і вся школа замайоріла різнобарвними візерунками української вишивки.
     Усі, хто завітав цього дня до гімназії, мав можливість ознайомитися з виставкою вишиванок «Чарівна краса вишиванки», зроблених руками прабабусь, бабусь, матусь та учнями навчального закладу. Тут були представлені роботи від початку ХХ ст. до сьогодення. ... Читати далі »

Переглядів: 1131 | Додав: Admin | Дата: 24.05.2017 | Коментарі (0)


Макарів © 2024

Макарівський НВК "ЗОШ І ст. - районна гімназія"

08000, Київська область, Макарівський район, смт. Макарів, вул. Ватутіна, 10; тел. 045 (78) 5-26-68; @-mail:makgymnasia@i.ua

  Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 International license


     
Створити безкоштовний сайт на uCoz