Головна »

     14 лютого - День Святого Валентина – день, коли люди відкрито говорять про найпрекрасніше у світі почуття – про кохання.
     У гімназії у цей холодний лютневий день на душі тепло як ніколи, а повітря заполонили відчуття щастя і романтики. Учні та вчителі дарували валентинки та бажали всім любові.
     В актовій залі було організовано та проведено конкурсні розважальні програми, присвячені Дню Святого Валентина (13 лютого - для учнів 5-7 класів та 14 лютого - для 8-11 класів).
     Оригінальністю та нетрадиційністю відзначався і сам сценарій та план проведення Дня закоханих. На початку програми була проведена лотерея, де роздавалися сердечка хлопчикам (з цифрами) та дівчаткам (з буквами). Ведучі оголошували виграшні сердечка. Так створювали пари, які брали участь у конкурсах.
     Під час розважальної програми було проведено ряд цікавих та творчих конкурсів між «закоханими парами», що дали змогу присутнім у залі визначити найромантичнішу пару гімназії.
     Свято підготували педагог-організатор Дідик Т.В. та вчитель музичного мистецтва Янковська Л.В. ... Читати далі »

Переглядів: 757 | Додав: Admin | Дата: 16.02.2017 | Коментарі (0)

     З 13 лютого 2017 року у Макарівській гімназії розпочався тиждень іноземних мов.

    Метою проведення тижня є удосконалення знань, умінь та навичок отриманих на уроках англійської та французької мов, розширення світогляду та ерудиції учнів; розвиток їх творчих здібностей, самостійності; естетичних смаків; виховання любові й шанування людей свого рідного краю і країни, мова якої вивчається. А також формування вміння концентрувати увагу, логічно викладати думки, заохочувати учнів до роботи на собою; виховувати інтерес до вивчення іноземних мов. ... Читати далі »

Переглядів: 407 | Додав: Admin | Дата: 16.02.2017 | Коментарі (0)

     З метою розвитку творчих здібностей дітей і підлітків, зацікавленістю у дослідженнях Космосу; підтримці обдарованої молоді, яка відтворює своє уявлення про Космос , реалізації творчого потенціалу підростаючого покоління України було проведено конкурс «Космічні фантазії».

 

... Читати далі »

Переглядів: 529 | Додав: Admin | Дата: 16.02.2017 | Коментарі (0)

     Педагогічний та учнівський колективи нашої гімназії щиро вітають ученицю 9-А класу Робенко Катерину, яка посіла почесне ІІІ місце в ІІІ (обласному) етапі Всеукраїнської олімпіади з географії, та висловлюють слова вдячності її вчителю, Руденку Віктору Симоновичу, за високий професіоналізм та якісну підготовку учнів до олімпіади з географії.

     Бажаємо подальших успіхів у навчанні, натхнення у роботі, висловлюємо вдячність учителю за підготовку учасниці та щиро вітаємо переможницю! ... Читати далі »

Переглядів: 363 | Додав: Admin | Дата: 16.02.2017 | Коментарі (0)


Макарів © 2024

Макарівський НВК "ЗОШ І ст. - районна гімназія"

08000, Київська область, Макарівський район, смт. Макарів, вул. Ватутіна, 10; тел. 045 (78) 5-26-68; @-mail:makgymnasia@i.ua

  Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 International license


     
Створити безкоштовний сайт на uCoz