Головна »

      Осінь - дуже гарна пора року. Вона одягла природу в жовтий, золотий, коричневий, багряний кольори. Це пора чарівна не тільки своєю різнобарвною красою, а ще й щедрим урожаєм.

     Із давніх-давен у народі відзначають прихід золотої осені та свято врожаю. Традиційно в гімназії кожної осені відбувається виставка «Золота осінь». Усе, чим багата українська земля, красувалося на виставкових столах. Вироби були різноманітними . Переходячи від одного столу до іншого, відвідувачі могли потрапити до фермерського господарства, на українське подвір'я. Баклажани, кабачки, гарбузи та інші дарунки осені ожили на виставці. Поробки дітей довели, що якщо мати фантазію та вправні руки, можна звичайні овочі перетворити на справжні шедеври.  ... Читати далі »

Категорія: Виставки | Переглядів: 696 | Додав: Admin | Дата: 08.10.2017 | Коментарі (0)

    День учителя, бач, нині

За весь рік найкращий день.

І дзвенить по Україні

Дітвори веселий спів.

Щорічно в першу суботу жовтня в більш ніж 100 країнах світу відмічається одне з найпотрібніших свят – День учителя. Це свято для всіх учителів та працівників у сфері освіти – день, у який проголошуються роль та заслуги вчителів у процесі якісної освіти на всіх рівнях, а також їх неоцінний внесок в розвиток суспільства.

29 вересня учні нашої гімназії підготували святковий концерт для вчителів та працівників гімназії, в якому подякувами їм за нелегку працю, побажали кожному міцного й непохитного здоров’я, терпіння, поваги й любові від учнів і найкращих успіхів у будь-яких справах.

... Читати далі »

Переглядів: 477 | Додав: Admin | Дата: 08.10.2017 | Коментарі (0)


Макарів © 2024

Макарівський НВК "ЗОШ І ст. - районна гімназія"

08000, Київська область, Макарівський район, смт. Макарів, вул. Ватутіна, 10; тел. 045 (78) 5-26-68; @-mail:makgymnasia@i.ua

  Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 International license


     
Створити безкоштовний сайт на uCoz