Головна »

 

 

     Ось і закінчилося сонячне, радісне та грайливе літо. На зміну йому прийшла осінь, пора, коли школа знову кличе на навчання усіх своїх учнів. Та починається вона з радісного свята. Зі свята, яке збирає дітей, їх батьків та вчителів у школі. Не став виключенням і Макарівський НВК «ЗОШ Iст. – районна гімназія».

 

     Після урочистого свята у кожному класі нашої гімназії відбувся перший урок. Він був присвячений 25-річниці Незалежності України.

 

 

     У 8-Б класі перший урок розпочався з відеоролика «Україна. Народжені вільними!» ... Читати далі »

Переглядів: 630 | Додав: Admin | Дата: 05.09.2016 | Коментарі (0)

Гостинно школа зустрічає
І щиро просить за поріг.
Вона усіх дітей вітає
І простеляє сто доріг,
Щоб ви навчалися й раділи
Й розумними ішли у світ.
Росли, мудрішали, все вміли
З маленьких літ, з маленьких літ!

 

Традиційно перший день осені розпочинається хвилюючим і радісним святом – Днем знань. Тож 1 вересня у гімназії пролунав Перший дзвоник, який дав відлік новому навчальному року.

Шанованими гостями були голова Макарівської районної державної адміністрації Семенова Т.М.,  перший заступник голови райдержадміністрації Багінська І.А., голова Макарівської районної ради Гулак О.О., заступник голови райдержадміністрації Рознай І.Ю., Макарівський селищний голова Токар В.Я., начальник відділу освіти фізичної культури та спорту Макарівської райдержадміністрації Тарнавський В.М. З вітальним словом до присутніх звернулася директор гімназії Надія Василівна Ащенко і зустріла першокласників на порозі гімназії запашним короваєм. ... Читати далі »

Переглядів: 586 | Додав: Admin | Дата: 05.09.2016 | Коментарі (0)


Макарів © 2024

Макарівський НВК "ЗОШ І ст. - районна гімназія"

08000, Київська область, Макарівський район, смт. Макарів, вул. Ватутіна, 10; тел. 045 (78) 5-26-68; @-mail:makgymnasia@i.ua

  Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 International license


     
Створити безкоштовний сайт на uCoz