Головна »

25 лютого до Макарівського НВК «ЗОШ І ступеня – районна гімназія» з профілактично-навчальною бесідою завітали працівники пожежної служби. З учнями 9-11 класів була проведена бесіда  на тему : «Тероризм. Реагування у разі вчинення актів тероризму». Тематика бесіди спричинена останніми подіями в країні, а саме: терористичними актами, що були скоєні  у місті Харкові. Працівники служби спілкувалися  з учнями, відповіли на різноманітні  запитання, які хвилюють дітей. Розмова була дуже жвавою, що підтверджує цікавість та занепокоєння дітей ситуацією в країні. Доцільність таких заходів не залишає сумнівів, адже у наш час усі громадяни, незалежно від віку, повинні знати, як діяти в умовах загрози здійснення терористичних актів. ... Читати далі »

Переглядів: 506 | Додав: Admin | Дата: 26.02.2015 | Коментарі (0)

     Наприкінці лютого у Макарівському НВК «ЗОШ І ступеня – районна гімназія» була організована загальношкільна виставка плакатів під назвою «Безпека дорожнього руху – це життя». Ідея створення виставки виникла після оголошення районного етапу Всеукраїнського конкурсу під такою ж назвою. Кожен клас створив свій плакат, з кожної вікової категорії була обрана найкраща робота, яка братиме участь у районному етапі конкурсу. Всі інші плакати були організовані у шкільну виставку. Усі учні гімназії мають змогу познайомитися з роботами інших класів та ще раз задуматися над небезпекою, що може чекати їх на дорогах, якщо вони будуть неуважними. ... Читати далі »

Категорія: Виставки | Переглядів: 1457 | Додав: Admin | Дата: 26.02.2015 | Коментарі (0)


Макарів © 2024

Макарівський НВК "ЗОШ І ст. - районна гімназія"

08000, Київська область, Макарівський район, смт. Макарів, вул. Ватутіна, 10; тел. 045 (78) 5-26-68; @-mail:makgymnasia@i.ua

  Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 International license


     
Створити безкоштовний сайт на uCoz