Головна »

      Протягом грудня у гімназії  проходила акція «Збери макулатуру – підтримай воїна». До акції долучилися учні з 1 по 11 класи. Учнями було зібрано понад 800 кілограмів макулатури.  Найактивнішими були учні 1-А, 4-А, 5-Б, 6-А, 7-Б, 8-Б. Перемогу здобули учні 6-А класу (класний керівник – Москалюк Н.А.), які від воїна АТО, Романова Романа, отримали прапор із зони АТО. Перед дітьми виступила волонтер Герасименко О.М. Вона повідомила, що на зібрані кошти буде придбано бушлати для наших захисників.

... Читати далі »

Категорія: Національно-патріотичне виховання | Переглядів: 539 | Додав: Admin | Дата: 21.12.2015 | Коментарі (0)

     Одним із найулюбленіших в народі свят завжди було свято Святого Миколая. У наші дні, з відбудовою духовності,Святий Миколай повертається до народу, який його так безперервно любив і шанував. Урочисто відзначаються дні його пам'яті, лунають молитви до нього як заступника і покровителя знедолених.  Святий Миколай для нас, християн, із давніх-давен — правдиве правило віри і уособлення смиренності. Кожна християнська душа любить його і звертається до нього зі своїми потребами, бо серце чує і знає, що він колись, за свого життя, був добродієм для християн.Отож і сьогодні він подає нам руку допомоги в біді. Відновлюється звичай дитячого свята Миколая з його «особистими відвідинами» і роздачею подарунків.  ... Читати далі »

Переглядів: 714 | Додав: Admin | Дата: 21.12.2015 | Коментарі (0)


Макарів © 2024

Макарівський НВК "ЗОШ І ст. - районна гімназія"

08000, Київська область, Макарівський район, смт. Макарів, вул. Ватутіна, 10; тел. 045 (78) 5-26-68; @-mail:makgymnasia@i.ua

  Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 International license


     
Створити безкоштовний сайт на uCoz