Головна »

      У 7 – Б класі Макарівського НВК «ЗОШ І ст. – районна гімназія» навчальний рік розпочався першим уроком, тема  якого «Минація єдина»Зважаючи про сьогоднішні події на Україні, зміст даного твердження є необхідним для кожного свідомого громадянина нашої держави.  В усіх класних колективах говорили про ті цінності, які роблять нас сильнішими, зміцнюють і об’єднують нашу державу.

      Так і у 7-Б класі урок  проходив з метою формування в учнів активної громадянської позиції щодо єдиної, цілісної Української держави та захисту її кордонів, усвідомлення особистої відповідальності за долю держави, українського народу та процеси становлення України як єдиної політичної нації. ... Читати далі »

Переглядів: 563 | Додав: Admin | Дата: 08.09.2015 | Коментарі (0)

      Цього року свято Першого дзвоника було справді особливим.  Здавалося, все,  як завжди: святкові першокласники з хвилюванням повторюють свої перші  вірші про школу, одинадцятикласники ловлять себе на думці, що це востаннє повідомить їм шкільний дзвінок про початок навчального року.
Святкові та веселі школярі діляться враженнями про уже минулі літні канікули…  Ніби усе звично,  але щось бентежить душу, викликає  піднесення, почуття гордості за наш народ, гордості за те, що більшість пишаються тим, що вони українці …
Особливо хвилювалися першокласники та їхні батьки.  І це зрозуміло, адже вони вперше йдуть у школу.
... Читати далі »

Переглядів: 750 | Додав: Admin | Дата: 08.09.2015 | Коментарі (0)


Макарів © 2024

Макарівський НВК "ЗОШ І ст. - районна гімназія"

08000, Київська область, Макарівський район, смт. Макарів, вул. Ватутіна, 10; тел. 045 (78) 5-26-68; @-mail:makgymnasia@i.ua

  Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 International license


     
Створити безкоштовний сайт на uCoz