Головна »

Сьогодні наша люба Батьківщина переживає тяжкі часи. Іноді навіть не можна знайти причину для посмішки. Це відчуває кожен із нас, особливо діти. Для зменшення напруженої атмосфери в гімназії 4 березня 2015 року психолог Макарівського НВК «ЗОШ І ступеня – районна гімназія» - Анастасія Володимирівна Наконечна  провела психологічний тренінг під назвою: «Як не крути, життя – прекрасна річ!»

Учні дискутували, висловлювали свої думки, відповідали на риторичне , але таке важливе запитання: «Що таке життя?». Гімназисти активно взяли участь у обговоренні. Кінцевим результатом заняття було створення так званої «квітки життя», яку згодом зможуть побачити всі учні гімназії. ... Читати далі »

Переглядів: 500 | Додав: Admin | Дата: 04.03.2015 | Коментарі (0)


   03 березня 2015 року у Макарівському НВК "ЗОШ І ст. - районна гімназія" пройшла Всеукраїнська українознавча гра "Соняшник", в якій учні гімназії беруть участь уже не перший рік. Координатором гри є Глущенко Н.В., вчитель української мови та літератури.

   Соняшник - це гарна квітка, яка повертає свою чудову голівку за сонечком. Так і організатори конкурсу "Соняшник" звернулися до дітей, дали їм можливість показати свої знання, свою кмітливість і обізнаність на Всеукраїнському рівні.

   Зміст гри складають завдання з української мови, літератури та українознавства, що орієнтовані не тільки на механічне заучування правил і сюжетів, а й на логічне мислення, загальну культуру, ерудицію.

   Українознавча гра "Соняшник" розроблена для активного долучення українського загалу до кращих здобутків національної культури у її мовному та літературному просторі, формування навичок аналізу мовного та літературного матеріалу, а також для допомоги учням старших класів в опрацюванні методик роботи із тестовими формами контролю. ... Читати далі »

Переглядів: 777 | Додав: Admin | Дата: 04.03.2015 | Коментарі (0)


Макарів © 2024

Макарівський НВК "ЗОШ І ст. - районна гімназія"

08000, Київська область, Макарівський район, смт. Макарів, вул. Ватутіна, 10; тел. 045 (78) 5-26-68; @-mail:makgymnasia@i.ua

  Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 International license


     
Створити безкоштовний сайт на uCoz