Головна »

На вихідних учні 6 – Б класу відвідали Національний науково-природничий музей НАН України – один із найбільших науково-природничих музеїв світу. Його було створено 1966 року як єдиний експозиційно-територіальний комплекс у складі Геологічного, Палеонтологічного, Зоологічного, Ботанічного та Археологічного музеїв.

Ми провели у музеї близько трьох годин.

Учні дізналися, що музейний комплекс розташовується в самому центрі Києва. На площі 8 тис. кв. м у 24 залах зібрано понад 30 тисяч експонатів, що розповідають про виникнення, будову і еволюцію Землі, її рослинний і тваринний світ,  їх минуле та сучасне, про історію матеріальної культури племен і народів, що заселяли територію України. ... Читати далі »

Переглядів: 596 | Додав: Admin | Дата: 14.12.2014 | Коментарі (0)

10 грудня – Міжнародний День захисту прав людини

Учні Макарівського НВК «ЗОШ І ступеня – районна гімназія» у Міжнародний День захисту прав людини дуже жваво обговорювали всі проблеми нашого суспільства на відкритому уроці-дискусії «Хто? Якщо не ми!». У обговоренні взяли участь учні 8-11 класів. Під керівництвом учителя правознавства Надії Василівни  Ащенко було обговорено ряд питань, які, перш за все, хвилюють дітей. Дискусія мала свої результати: діти отримали багато корисної та цікавої інформації.

... Читати далі »

Переглядів: 818 | Додав: Admin | Дата: 14.12.2014 | Коментарі (0)


Макарів © 2024

Макарівський НВК "ЗОШ І ст. - районна гімназія"

08000, Київська область, Макарівський район, смт. Макарів, вул. Ватутіна, 10; тел. 045 (78) 5-26-68; @-mail:makgymnasia@i.ua

  Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 International license


     
Створити безкоштовний сайт на uCoz