Головна »

З метою утвердження державного статусу української мови, піднесення її престижу серед учнівської молоді, виховання шани до культури і традицій українського народу 29 листопада 2014 року було проведено серед учнів 3-11 класів ІІ (районний) етап XV Міжнародного конкурсу з української мови ім. Петра Яцика на базі Макарівського НВК "ЗОШ І ступеня - районна гімназія". ... Читати далі »

Переглядів: 712 | Додав: Admin | Дата: 02.12.2014 | Коментарі (0)

1 грудня відзначається Всесвітній день боротьби зі СНІДом. Всесвітній день боротьби зі СНІДом став одним з найбільш визнаних міжнародних днів здоров’я і важливою можливістю для підвищення рівня обізнаності про це захворювання та його профілактику. Він був заснований в 1987 році Всесвітньою організацією охорони здоров’я, і ​​вперше цей день відзначався 1 грудня 1988 року. У 1996 році почала діяти Об’єднана програма ООН з ВІЛ/СНІДу (UNAIDS).

   ”Всесвітній день боротьби зі СНІДом – це можливість дізнатися факти про ВІЛ-інфекції та втілити знання в практику. Якщо люди розуміють, як передається ВІЛ-інфекція, як їй можна запобігти і усвідомлюють сьогоднішню реальність життя з ВІЛ – вони можуть за допомогою цих знань піклуватися про власне здоров’я і здоров’я інших і допомогти тим, хто живе з ВІЛ “, – повідомляють в українському представництві UNAIDS. ... Читати далі »

Переглядів: 612 | Додав: Admin | Дата: 02.12.2014 | Коментарі (0)

Однією з головних рис суспільно-політичного життя сучасного світового співтовариства є глобальний процес демократизації, який охопив більшість країн світу. Успішне існування сучасної демократії неможливе без особистості, яка сповідує демократичні цінності та має відповідний рівень соціальної компетентності. 

Cтворення умов для формування особистості громадянина України, якому притаманні європейські цінності, демократична культура, громадянська позиція, відповідальність, готовність до активної участі у громадському житті є пріоритетними завданнями системи освіти Київської області.

На реалізацію цього завдання спрямована робота Київського обласного інституту післядипломної освіти педагогічних кадрів, освітніх установ і навчальних закладів області з упровадження громадянської освіти. ... Читати далі »

Переглядів: 819 | Додав: Admin | Дата: 02.12.2014 | Коментарі (0)


Макарів © 2024

Макарівський НВК "ЗОШ І ст. - районна гімназія"

08000, Київська область, Макарівський район, смт. Макарів, вул. Ватутіна, 10; тел. 045 (78) 5-26-68; @-mail:makgymnasia@i.ua

  Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 International license


     
Створити безкоштовний сайт на uCoz